Ingrediënten

Voorbereidingstijd: 1 uur

Porties: 8-10 muffins

 

-  175 gr bloem

-  1 theelepel bakpoeder

-  1 theelepel baksoda

-  1 theelepel zout

-  100gr DODONI authentieke Griekse yoghurt 10%

-  125gr DODONI feta

-  2 eieren

-  100 ml verse melk

-  8-10 pitloze olijven

Hartige muffins

Bereiding

Hak de olijven in kleine stukjes.

 

Verkruimel de feta.

 

Meng de bloem, het bakpoeder, het zout, de eieren en de DODONI-yoghurt in een grote kom.

 

Voeg fetakaas, de melk en de olijven toe en mix de ingrediënten ongeveer 3 minuten.

 

Bekleed een cupcake-bak met papieren cupcakes. Vul elke cupcake tot 2/3 vol met het beslag.

 

Bak 18-20 minuten in een voorverwarmde oven op 180° C.

 

Laat de muffins afkoelen en serveer.