Ingrediënten

( 2 personen)

 

DODONI gekruimelde Feta

100 g gerookte zalm

4 eetlepel dille, fijngehakt

1 teentje knoflook

1 rode ui

1 avocado

1 limoen

2 tortilla's

1 theelepel knoflookolie

Peper

Pizza met gerookte zalm en avocado

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

 

Pers de knoflookteen en meng met de fijngehakte dille.

Besprenkel de tortilla met de knoflookolie.

Snij de rode ui in ringen en verdeel ze over de tortilla’s.

 

Bak de tortilla’s 5 à 10 minuten in de voorverwarmde oven.

 

Snij de avocado in plakjes. Besprenkel ze met limoensap.

Haal de tortilla’s uit de oven en verdeel de plakjes gerookte zalm en avocado erover.

 

Breng op smaak met peper en bestrooi met gekruimelde Feta. Serveer warm.