Bereidingstijd
Aantal personen
Moment
Wensen
Ingrediënten
• 100 g Griekse yoghurt van Dodoni
• 1 rijpe avocado
• 30 ml olijfolie
• 1 el azijn
• 1/2 bosje dille
• 1 komkommer
• 1/2 bosje koriander
• 1 kleine rode ui
• 1 el olijfolie
• 1 el azijn
• scheutje citroensap
• 200g Dodoni Halloumi in 3 plakjes gesneden
• 3-4 kleine taco’s
Bereiding
Voor de dressing:
Doe het vruchtvlees van de avocado in een blender met Greekk yoghurt, olijfolie, azijn en dille en mix tot een gladde pasta.
Bereid de vulling voor:
Hak de uien en komkommer klein en hak de koriander grof en doe ze in een mengkom met de olijfolie, azijn en de citroensap.
Bak de plakjes Dodoni Halloumi aan elke kant een paar minuten goudbruin en houd ze warm.
Serveren:
Verwarm elke tortilla in een droge koekenpan en houd warm in aluminiumfolie terwijl je alle ingrediënten bij elkaar verzamelt. Wanneer de Halloumi gaar is, verdeel je wat dressing over elke tortilla, voeg je een royale lepel van de groenten toe en leg je er 1-2 plakjes Halloumi bovenop.
Eet smakelijk!
TIP!